jeudi 28 octobre 2010

Mama 80!! et Eline's Huis 4

Ma mère fête ses 80 ans ce weekend. Malheureusement nous ne pouvons y aller, trop fatiguant pour Gégé, qui n'est pas encore totalement remis, et en plus il a un régime très strict. Mes enfants et leurs "fiancés" nous représenteront!
J'ai fait une carte, encore avec une technique dans le livre d'Eline, sur le carton perforé j'ai brodé une rose, c'est un travail minutieux, qui m'a demandé vraiment de la patiente. J’admire les gens qui font des tableaux entier en point compté, comme par exemple Amarins, son blog est ici

Dit weekend viert mijn moeder haar 80ste verjaardag. Helaas kunenen wij er niet bij zijn, omdat Gégé nog niet zo ver kan reizen, en bovendien heeft hij een streng dieet. Mijn kinderen en hun "verloofden" vertegenwoordigen ons!
Deze kaart is ook weer uit het boek van Eline, ik heb de roos op het gaatjes karton geborduurd. Dat was me een werk, daar moet je nou echt geduld voor hebben. Ik bewonder mensen zols Amarins die hele schilderijen borduren! Haar blog vind je hier.
Tous les papiers utilisés sont de la nouvelle ligne d'Eline.
Ma mère s'appelle Sieta, pour découper le "A " c'était un peu une casse tête, à cause du trait qu'on ne peut pas laisser, j'ai fait donc comme vous le voyez.
Al het papier is van de nieuwe lijn van Eline.
Mijn moeder heet Sieta, om de "A" uit te snnijden had ik een probleem omdat je het streepje niet kan laten staan. Dus heb ik het zo maar gedaan.
Il me reste de vous souhaiter un très bon weekend de bricolage, il n'y aura pas grand chose d'autre à faire ici il fait un vrai temps d'automne!
Merci pour vos visites et gentils coms!

En dan wens ik jullie een heel fijn knutstelweekend, als het bij jullie ook zulk slecht weer is, is er niet veel anders te doen!
Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes!

20 commentaires:

Martha a dit…

Een prachtige kaart Marjanne! Daar zal ze blij mee zijn! Gefeliciteerd met je moeder en erg jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn. Gaat het goed met Gégé?
Groetjes,
Martha

anneke's creaties a dit…

nou allereerst van harte gefeliciteerd met de 80 ste verjaardag van je moeder, en wat heb je een mooie kaart voor haar gemaakt, daar zal ze zeker erg blij mee zijn, en heel veel beterschap met je mannetje, dat hij maar vlug mag aansterken.

groetjes anneke

Marjon a dit…

Gefeliciteerd met je moeder,je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt.

Grtjss Marjon

Judith a dit…

Hallo Marjanne,
Van harte gefeliciteerd met jouw moeder! Jammer, dat jullie er niet bij kunnen zijn, dat voelt vast niet fijn. Maar de gezondheid van je man gaat voor, dat begrijpt je moeder vast wel.
Je hebt een prachtige kaart voor haar verjaardag gemaakt, ze waardeert het zeker.
Heel fijn weekend,
groetjes van Judith

Aloesaloes a dit…

Van harte gefeliciteerd met de 80e verjaardag van je moeder! De kaart die je voor haar gemaakt hebt, is schitterend! Wat een prachtig borduurwerk!

Groetjes, Loes

Adrina a dit…

Gefeliciteerd met je moeder, jammer dat je er niet bij kan zijn. Maar wat een prachtige kaart heb je voor haar gemaakt!!!

tiny a dit…

Van Harte proficiat met je moeders verjaardag.Jammer dat jullie zelf kunnen gan, mar dat komt wel weer.En ik denk je moeder toch wel weet dat je aan haar denkt.Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt!

groetjes tiny

*Ellen* a dit…

geloof meteen dat het veel werk is, maar hij dan ook wel schitterend geworden, en gefeliciteerd met je moeders verjaardag

mueppi a dit…

Fantastic work, Marjanne!
Hugs Gisela

http://truutske.blogspot.com/ a dit…

Van harte gefeliciteerd met de 80e verjaardag van je moeder, Marjanne.
De prachtige kaart die je hebt gemaakt voor je 80 jarige moeder zal haar 'goed' doen Fijn dat de kinderen jullie felicitaties kunnen overbrengen maar ik begrijp best wel dat je dit graag zelf had gedaan maar dat Gege nog niet in staat is zo'n reis te maken. Jouw moeder weet vast wel dat je in gedachten op deze dag bij haar bent. Wens je een fijn weekend. Liefs, Trudie.

Riet a dit…

Gefeliciteerd met je moeder Marjanne,Wat jammer dat je niet bij haar kan zijn.
De kaart is schitterend,mooi die roos geborduurd.
Prachtig papier heb je gebruikt.

Liefs Riet.

Amarins a dit…

Gefeliciteerd, jammer dat je niet bij de verjaardag van je moeder kan zijn, maar gelukkig kunnen je kinderen jullie wel vertegenwoordigen. Wat heb je toch een prachtig, prachtige kaart gemaakt. Rozen zijn helemaal mijn favoriete bloem dus je begrijpt dat ik het super vind. Het is inderdaad gepriegel zoals je al schreef, maar het resultaat is erg mooi.
Liefs,
Amarins

Jannie a dit…

Wow wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je moeder. Daar zal ze vast heel blij mee zijn.
Gefeliciteerd hoor met de verjaardag van je moeder.

Groetjes Jannie.

Annelies a dit…

Jeee, jouw moeder ook alweer 80!(die van mij inmiddels 83) Van harte gefeliciteerd!! Heel jammer dat je er niet heen kunt...Je kaart is prachtig en ik denk dat ze daar heel blij mee zal zijn, krijgt vast een heel speciaal plekje!
Wel leuk dat je kinderen met aanhang bij oma zijn dit weekend. Dat maakt vast veel goed!
In elk geval toch een fijn weekend verder en beterschap en sterkte voor je man!
liefs, Annelies

Anonyme a dit…

Wow c'est vraiment trop beau!!! Tu as travaille dur ;-)
Joyeux anniversaire a ta maman! Tu as de la chance qu'elle soit parmis vous, si ma maman etait en vie elle aurait eu 84 ans hier.
Rapide retablissement pour Gege aussi.
Bisous xx
Pat

ScrapEnjoy a dit…

Marjanne....gefeliciteerd met je MOM, 80...wat een leeftijd he? houd ze in ere, kan begrijgen dat je er niet bij kan zijn.

Maar wat heb je een schattig kaartje gemaakt....wat een werk zeg....maar de moeite waard...vroeger heb ik ook erg veel geborduurd...maar ik zie het niet zo goed meer (oud wuuf,hihi) maar je bent wel lekker aan de freubel...top allemaal.

lieve groet Lilian

Anonyme a dit…

een hele mooie kaart.

Jammer dat je niet bij je moeder kan zijn.Maar in gedachte ben je zeker bij haar

groetjes, Lilly

Margriet a dit…

Wat een mooie kaart voor een 80-jarige. Ik weet zeker dat ze hem prachtig zal vinden. Gefeliciteerd met je moeder.

Anonyme a dit…

inderdaad is dat de luievrouwensteek....nog nooit van gehoord :)))
Hier noemen ze het Fallmasche

groetjes, Lilly

Adrina a dit…

Omdat je zulke mooie dingen maakt heb ik een award voor jou op mijn blog.
Als je het leuk vindt, kan je hem komen halen.
groetjes Adrina